Pimpspektakel – agenda.nl, het stadsmagazine van Nederland

Mijnnl

Pimpspektakel

9 november 2006

Wie zaterdag 11 november aan het shoppen is op de Nieuwe Binnenweg moet om 14:00 uur zeker even een tussenstop maken op de stoep voor het CBK. Je kunt dan namelijk het persoonlijke ‘pimpwerk’ beleven van kunstenaar Dimitri Madimin. “Net als bij MTV, maar dan anders”.

Wat hij precies gaat pimpen en hoe dat gaat gebeuren, wil de kunstenaar nog niet kwijt. “Dan is de verrassing er af.” Wel is zeker dat je, als je niks van de pimpperformance wilt missen, je stipt om 14:00 uur aanwezig moet zijn.

Wie zaterdag de kunstenaar niet live in actie kan zien, heeft nog wel t/m 10 december de kans het resultaat van de pimpactie te bewonderen in het CWK (foto). De nu nog geheimzinnige audiovisuele installatie maakt vanaf zaterdag deel uit van de Black Soil expositie, waarin ook een compilatie van hiphopfilmpjes te zien is. De expo is een voorproefje op het Black Soil International Filmfestival dat van 24 t/m 26 november plaatsvindt in Lantaren/Venster, Rotown, en het CBK.

Het festival biedt voor film- en hiphop liefhebbers een mix van films, documentaires en korte films waarin alles draait om hiphop. Naast films zijn er workshops, debatten en live acts. Voor meer info en een compleet programma van het festival ga je naar www.blacksoil.com.

Pimpspektakel – agenda.nl, het stadsmagazine van Nederland

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: